- hirdetés -

Nagy standdal és saját termékcsaláddal mutatkozott be a Linamar Hungary Oros Divízió a fővárosban tartott agrárseregszemlén.  

Az agrárágazat egyik legszélesebb körű rendezvényének adott otthont a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont január 25-e és 28-a között. A 30. AGROmashEXPO 40 ezer négyzetméteren várta az érdeklődőket, a jubileum alkalmából pedig bővült a tematika is: a széles körű gépválaszték mellett az input (vetőmag, műtrágya, növényvédő szer) és a logisztika (műszertechnika, GPS-modulációk) is komoly kínálattal várta a látogatókat. A szakmai programokkal is szolgáló nagyszabású agrárseregszemlén a nagy múltú Linamar Hungary Oros Divízió is bemutatkozott.

– Minden nagyobb magyar kiállításon részt veszünk, egyrészt a tradíciók, másrészt a piacon elért pozíciónk miatt – tudtuk meg Békési Alberttől, a Linamar Hungary Oros Divízió kereskedelmi és marketing igazgatójától. – Fontos, hogy megjelenjünk, hiszen feladatunk a gazdák kiszolgálása, a piaci igények felmérése, az értékesítés bővítése és termékeink bemutatása. Az AGROmashEXPO-n bemutattuk egyrészt a 2011-ben nívódíjat kapott Oros Sun napraforgó adapter családot, a 8, illetve 12 soros csukható Oros Cornadot és a hagyományos OROS 6 soros kukorica adaptert. Kifejezetten a magyar és szlovák piacra koncentráltan jelentünk meg az agrárfórumon, hiszen ezeken a piacokon főként az említett termékeket vásárolják.

Magyar és szlovák piacra koncentráltan jelentek meg a fórumon (Fotó: Oros Divízió)

Az Oros Divízió igen impozáns és nagy standdal prezentálta piaci erejét, saját termékcsaládokat is bemutatva az agrárium szerepelőinek. Fontos termékük az OrosLift személyemelő, melyet gyárt, és forgalmaz is a cég. A hazai piac mellett a teljes európai piacon jelen vannak és az észak-amerikai piacra is értékesítenek. Békési Albert elmondta, 2010-hez mérten 2011-ben jelentősen növekedett az Oros Divízió termékei iránt a kereslet.

– 2012-ben azt reméljük, hogy elérjük a tavalyi szintet. Ez azonban nagyban függ attól, hogy milyen támogatásokban részesülnek a gazdák, hiszen a különböző hitelprogramok és állami források tükrében tudnak beruházni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.