- hirdetés -

Nem csak az előírásoknak megfelelő, hanem az esztétikumra is adó munkaruhákat kínál a Vasex. Széles a kínálat: munkaterületek, színek és fazonok szerint is válogathatunk.

– Elsősorban a kisvállalkozók azok, akik adnak a megjelenésre, és egyforma munkaruhát adnak dolgozóiknak, ezzel is az összetartozást jelezve. Az viszont egységesen elmondható, hogy a munkáltatók és a munkavállalók is figyelembe veszik a törvényi előírásokat – sorolja Janecska Attila, a Vasex Kft. szerszám részlegének vezetője. – Minden munkaterületnek megvan a saját munkavédelmi előírása, melyben pontosan rögzítik, hogy a munkáltatóknak milyen védőfelszereléseket kell biztosítania. Példának említhetem a hozzánk közel álló építőipart. Az állványozáskor kötelező a sisak, a vállhevederek és a derékövek használata. Ebben az ágazatban inkább a kevertszálas anyagot részesítik előnyben, ami vékonyabb, szellősebb, míg például a fémiparban a vastagabb ruházatot használják, ami nem ég ki hegesztéskor, köszörüléskor.

Tetőtől talpig, hölgyeknek és uraknak egyaránt (Fotó: Rajki Judit)

A védőfelszerelés az emberi élet védelmét szolgálja, ezért fontos a használatuk, és persze a munkafelügyelet miatt is érdemes betartani a szabályokat, hiszen szigorú az ellenőrzés, mulasztás esetén pedig jelentős a pénzbüntetés.
– Amíg egy védőfelszerelés körülbelül 50 ezer forintba kerül, addig a büntetés 200-300 ezer forinttól kezdődik, ezért is érdemes tehát befektetni a megfelelő munkaruházatba. A cégek többsége, beleértve a kisvállalkozókat is, egyre nagyobb hangsúlyt fektet dolgozói védőöltözetére, hiszen ez hosszútávú és a munkavállaló érdekeit szolgáló befektetés – mondta el Janecska Attila.

– Ismerjük a cégeinket, partnereinket, így gyakorta célzott árajánlatokat is tudunk adni nekik. Általában teljes ruházatról beszélünk, a cipőtől kezdve a kesztyűn keresztül a védőruha alatt viselt öltözetig, alsóruházatig beleértve mindent, amire szükség lehet.

Nem csupán kültéri munkaruhákból áll a Vasex kínálata, hanem munkavédelmi kategóriába tartozó női és férfi irodai öltözéket is kínálnak. Választék természetesen van méretből, és színből is, kedvelt a többzsebes fazon, hölgyek és urak egyaránt megtalálják az ízlésüknek megfelelő divatos munkaruhát. A Vasex a vásárlói igények kielégítésére törekszik, mindig szem előtt tartva a minőséget.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.