- hirdetés -

Kellemes, baráti hangulatban immár 22. báljukat tartották a felnőtt tánciskolások szombat este Orosházán.

Ezúttal is az evangélikus iskola díszterme adott otthont az Antali Zoltán táncpedagógus vezette felnőtt tánciskolások 22. báljának december 10-én.

A kezdőktől a haladókig, a tánciskola különböző szintű csoportjai mutatkoztak be. Keringő, rumba, cha-cha-cha, slowfox, tangó, jive, pasodoble, quick step, polka – színes volt a paletta – tudtuk meg Antali Zoltántól.
-Évente két alkalommal szervezünk tánctanfolyamot, februártól, illetve októbertől, már 11 éve. Jelenleg a 22. bálnál tartunk. Amellett, hogy a tanfolyam résztvevői divatos és hagyományos táncokkal is megismerkedhetnek, a táncnak összetartó és közösségformáló ereje van. A tánc kellemes esti kikapcsolódás, testet-lelket frissítő tevékenység – emelte ki a táncpedagógus.

Ezen az estén is volt meglepetésprogram: a Dr. Csabai László – Dr. Kováts Anikó és a Kiss József – Kissné Szikora Gabriella párosok a vidám és hangulatos polkát mutatták be nagy sikerrel.

Ropták a polkát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Folytatás 2012-ben. Jövő év februárjában indul a felnőtt tánciskolások újabb tanfolyama Orosházán Antali Zoltán táncpedagógus vezetésével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.