- hirdetés -

Csillagszóró 2011 – fogyatékkal élő gyermekeknek gyűjt a Fidelitas, az orosházi szervezet is csatlakozott.

Az orosházi szervezet is csatlakozott a Fidelitas országos jótékonysági akciójához. Az Önkéntesség Európai Évének jegyében meghirdetett nagyszabású akció keretében rászoruló szociális és gyermekvédelmi intézmények számára gyűjtenek.

– Békés megyében a Fidelitas országos központja a Hunyadi János intézmény magyarbánhegyesi iskoláját jelölte ki, nekik gyűjtünk december 15-ig. Az iskola a tanulásban akadályozott, enyhe és középsúlyos fogyatékkal élő gyermekekkel foglalkozik és szakmák elsajátítására is lehetőséget ad – tudtuk meg Palócz Adrienntől, a Fidelitas helyi alelnökétől.

A magyarbánhegyesi iskola kérése alapján elsősorban sportszerekre, sportruházatra, játékokra, írószerre, tisztálkodási szerekre van szükség. Szívesen fogadnak azonban minden, a gyerekek számára értékelhető ajándékot is, például édességet. Ha tudsz és szeretnél segíteni, akkor Orosházán a Fidesz irodában (Szabadság tér 3. II. emelet 3.) adhatod le adományaidat hétfőtől csütörtökig 14 órától 16 óráig, vagy hívd a +36 20/242-6869-es telefonszámot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.