- hirdetés -

Az állatok világnapja alkalmából szervez gyűjtést a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. az orosházi Szikhát Kutyamenhely számára. Az adományokat szeptember 25. és október 10. között várják a Petőfi Művelődési Központ információs pultjánál.

Az évek során rengeteg állat kapott már segítséget a Szikhát Menhelynek köszönhetően, ingyenes ivartalanítási akciójuknak köszönhetően pedig több száz család vihette el kedvencét a műtétre, melyre a támogatás nélkül nem telt volna. A Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. szeretné mindezt viszonozni, így az október 4-i állatok világnapja alkalmából szerveznek gyűjtést a menhelyet működtető egyesület számára.

Állateledel – tápok és konzervek –, fertőtlenítő- és tisztítószerek, seprű, lapát, vödör, mindent várnak, amire egy menhelynek szüksége lehet, és megadhatja, hogy örökbefogadásig a kutyák boldog életet éljenek a szervezetnél. Az adományokat szeptember 25. és október 10. között várják a PMK információs pultjánál. Az összegyűlt tápot és tárgyakat az akció zárása után juttatják ki a Szikhát Menhelyre.

A képen Peppi, Abba és Socke már megkapta a segítséget a Szikháttól

Kiemelt kép: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.