- hirdetés -

Az ifjúságügy területén kifejtett eredményes, példamutató tevékenységük elismeréséül vehették át az oklevelet az orosházi GYIÖK képviselői.

Szakmai elismeréseket adtak át kedden, Budapesten a Gyermeki Jogok Világnapja alkalmából. Az ünnepi rendezvényen dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter elmondta, hogy Magyarországon kiváló gyermek és ifjúsági önkormányzatok működnek, ahol számít a fiatalok véleménye.

Az orosházi delegáció, az oklevél Lovas József kezében (Fotó: GYIÖK)

Az ifjúságügy területén, együttesen kifejtett eredményes, példamutató tevékenységük elismeréséül miniszteri elismerő oklevelet kapott az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat. A kitüntetést Dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár közösen adták át. Az oklevelet Lovas József, városunk volt ifjúsági polgármestere vette át. Az orosházi gyiökösöket Sándor Enikő felnőttsegítő, Nagy Dániel ifjúsági polgármester, Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referens és Kerekes Tamás ifjúsági alpolgármester képviselte.

A kitüntetettekhez szólva a nemzeti erőforrás miniszter úgy fogalmazott: „a segítő, oktató tevékenység nem mindig hoz gyors sikereket, ugyanakkor az idő, a befektetett munka, a bizalom és a szeretet meghozza gyümölcsét.”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.