- hirdetés -

Az orosházi versenyló elit mezőnyben áll rajthoz vasárnap Budapesten.

A Nemzeti Vágtán ismerhettük meg Kreccset, az orosházi Ibolya major csupaszív versenylovát. A paripa a vágta utáni első versenyét magabiztosan nyerte, így olyan magas hendikep számra tett szert, hogy már csak az első osztályban indulhat.

A budapesti Kincsem Parkban november 20-án, vasárnap rendezik az idényzárót, amin a 9. futamot Viharsarok Díj néven indítják majd 15 órakor. Az erős mezőnyben 11 versenyló indul a több mint 1 millió forintos díjakért (összdíjazás tekintetében ez lesz a hétvége legrangosabb futama). Eddigi pályafutása legnehezebb versenyére készül az orosházi versenyló, hiszen az induló lovak közül kilencen nyertek az elmúlt két hónapban versenyt – beleértve Kreccset is.

Kreccs eddigi versenyeiről ide kattintva olvashatsz.

Orosháza Város Önkormányzata Kreccs eddigi eredményeinek elismeréseként hozzájárult a város címerének használatához, így a hétvégi futamon Kreccs lovasának mezén Orosháza címere is megjelenik. A díjakat Orosháza alpolgármestere, Zalai Mihály adja majd át, ezzel is emelve a futam nívóját. Cserébe a ló tulajdonosai vállalják, hogy a jövőben Kreccs által megnyert pénzösszeg 10 %-át a Nemzeti Vágtás kezdeményezéshez hasonlóan az ételallergiás gyermekek életét megkönnyíteni szándékozó DALI-ÁS Klubnak adományozzák.

Ha élőben szeretnéd megtekinteni a futamot, a Kincsem Park hivatalos oldalán megteheted ide kattintva.

Időpont: 2011. november 20. 15:00
Futam megnevezése: Viharsarok Díj (9. futam)

Stábunk is fent lesz a versenyen, jövő héten magazinműsorban mutatjuk be az ott történt eseményeket a városi televízió keddi Hazai Pálya című műsorában, amit majd itt az OrosCafén is megnézhettek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.