- hirdetés -

Egyéves a máltai játszótér – szombaton szülinapi buli sok programmal.

Tavaly szeptemberben készült el a máltai típusú játszótér a Huba utcai tömbbelsőben, a volt Rönkvár helyén. 1810 m2-en minden korcsoport megtalálja a számára megfelelő játékelemet, a játszóház pedig a játékkölcsönzés mellett számos programot kínál a gyerekeknek.

Játék közben a máltain - archív fotó

A korszerű játszóteret az Adj teret magad mellett projekt keretében készítették el. A projekt részeként a játszótér mellett felújították az Előd utcai óvodát, korszerűsítették a Diáktanyát és több önkormányzati tulajdonú bérlakást, valamint a Tass utcán gyalogos- és kerékpárutat alakítottak ki. A projekt összköltsége 312 millió 600 ezer forint volt. Ebből az uniós támogatás összege 257 millió 400 ezer forint, a városi önerő 55 millió. A beruházás egy évvel ezelőtt valósult meg, most a máltai egyéves születésnapját ünnepelheted.

Szeptember 24-én, szombaton a Tass u. 1/a alatt 10 órától lesz kézilabda bemutató, fellépnek Béres Enikő énektanítványai, a Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Orosházi Művészeti Csoportja, Zsiga Zsolt és Zsigáné Mezei Beáta növendékei, valamint Sütőné Pál Gabriella fitness bemutatóját láthatjátok. Emellett lesz még TRX bemutató, Sütő Anita – zumba, vetélkedők, Rétes Edina – Redance hip-hop tánccsoport, NRG Táncstúdió Orosházi Csoportja, (F)Apácák Énekstúdió, Mr. Shame zenekar koncertje. Egész nap arcfestés és Zozi bohóc vár benneteket! Bővebb információ: 06-30/931-8690.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.