- hirdetés -

A fogyni vágyóknak felkészült szakértői csoport nyújt segítséget az életmód és súlykontroll klub.

Az elhízás komoly egészségügyi probléma a felnőttek és az iskolások körében is. A túlsúly nemcsak esztétikai kérdés, hanem számos betegség kialakulásának okozója is lehet. Így a cukorbetegség, ízületi- és bőrpanaszok, érelmeszesedés, magas vérnyomás, agyi, szív és egyéb érrendszeri károsodás, ami infarktushoz, agyvérzéshez, embóliához vezethet. A lelki háttérben önértékelési zavarok, elégedetlenség alakulhat ki, ami a teljesítményből nagyon sokat levon, akár iskolásról vagy felnőttről legyen szó.

Ha szeretnél lefogyni vagy karcsú és egészséges maradni, akkor jelentkezz a „Változtass, hogy változhass!” életmód és súlykontroll klubba!

Felkészült szakértői csoport – orvos, védőnő, személyi edző, masszőr és egyéb az egészségmegőrzésben, szépségápolásban jártas szakember – segítségével könnyebben érheted el célodat. Egy jó kis csapatban megoszthatod ötletedet, tapasztalataidat a fogyókúra, diéta, egészség és szépség terén. Rendszeres klubfoglalkozások keretében segítséget és útmutatást kaphatsz többek közt az egészséges táplálkozáshoz, testsúlycsökkentéshez, a számodra ideális edzésterv kialakításához. Terveznek még smink tanfolyamot, bőrápolást, arcápolást és fogyókúraversenyt is hirdetnek majd, aminek nyerteseit profi szakemberek „átváltoztatják”! Az alakuló klubba nemcsak nők, hanem férfiak jelentkezését is várják.

A szervezők: dr. Csányi Ágnes és Bazsaliné Havancsák Ilona. Jelentkezés és bővebb információ a 06 20/414-2459-es telefonszámon. Az első foglalkozás helyéről és idejéről hírt adunk majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.