- hirdetés -

A párt szerint eszement a felvetés is, és az MSZP-nek el kell tűnnie a politikából.

Sajtóközleményben reagált szerda este a Jobbik Magyarországért Mozgalom Orosházi Szervezete arra, hogy a Fidesz délutáni közleményében az MSZP reggeli sajtótájékoztatójára reagálva úgy fogalmazott, az MSZP összefogott a Jobbikkal.

„Ezúton határozottan visszautasítjuk a napokban megjelent, Fidesz által tényként beállított eszement hírt, mely szerint a Jobbik összefogott az MSZP-vel” – írja a Jobbik Orosházi szervezete nevében Jámbor Nándor országgyűlési- és Németh Norbert önkormányzati képviselő. Megemlítik, hogy nekik nincsenek közös vállalkozásaik MSZP-s politikusokkal és tanácsadóként sem segítették munkájukat!

„Ami pedig a város pénzügyeit illeti, az egy igenis közérdeklődésre számot tartó ügy. Senki nem tilthatja meg, hogy a rendelkezésünkre álló információk alapján megfogalmazzuk politikai véleményünket, melyet megosztunk városunk lakóival! A tények makacs dolgok, lehet vele vitatkozni, de nem érdemes!” – fogalmaznak.

Azt kérik a városvezetéstől, hogy nevezzenek meg egyetlen olyan önkormányzati intézményt vagy vállalkozást, amelyik nem termel veszteséget, de szerintük ilyet nem tudnak.

„Az MSZP-nek el kell tűnnie a politika színteréről! Viszont látva a kormányzat törekvését, egyáltalán nem lehetünk nyugodtak. Még szerencse, hogy „velünk a kormány” mi volna, ha ellenünk lenne?”  zárul a közlemény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.