- hirdetés -

A Török Ignác utcán található Orosháza legszélesebb választékú műszaki és építőipari áruháza, a Vasex Kft. A telephelyen újabb bővítést végeznek, az építkezés már javában tart.

Az újításokról Polyák János ügyvezető beszélt.

– A meglévő áruházat kötjük össze a meglévő irodaépületünkkel. Az átalakított és új épületrész 350 m2 alapterület növekedést jelent, ebben új termékek mellett helyet kap két korszerű szalagos rendszerű pénztár is, mely a vásárlók gyorsabb és komfortosabb kiszolgálását segíti elő. Vevőink kényelmét szolgálja majd az is, hogy az átalakítás után elkülönül a bejárat és kijárat – mondja Polyák János.

De nem csak kívülről lesz látványos a változás:
– Az átépítés után jelentősen növekedni fog a vásárlói tér. Ezáltal szemléltetőbb, esztétikusabb árubemutatásra lesz lehetőségünk, ami természetesen azt is jelenti, hogy az eddiginél is szélesebb termékválasztékkal várjuk partnereinket és vásárlóinkat – sorolja az újdonságokat az ügyvezető.

Az átalakítás után biztonságosabb, zavartalanabb lesz a közlekedés és a parkolás is a Vasex udvarán, így ezzel is gyorsabb és egyszerűbb lesz a vásárlás.

Az megújult telephelyet várhatóan október 7-én, a IX. Vasex Szakmai Napon adják át ünnepélyesen. De természetesen addig is várják a vevőket és az érdeklődőket.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.