- hirdetés -

A Jótékonysági Nőegylet Egyesület szombaton mindent megtett azért, hogy a gyerekek nagyon jól érezzék magukat.

Sorra érkeztek a gyerekek és szüleik szombaton a szentetornyai volt iskola épületéhez. A harmadik alkalommal tartott nőegyletes gyereknapi bulin már sejtették, ezen a napon is sok földi jóban lesz részük, és valóban jól gondolták.

A szervezők ugrálóvárral, trambulinnal, üdítővel, arcfestéssel és játszóházzal várták a szünidei gyereknapra kilátogató kicsiket és nagyokat. Egy vetélkedő keretében a gyerekek megmutathatták milyen ügyesek például tortaevésben vagy mesemondásban – a legjobbak ajándékot kaptak. Mindemellett közelről is megszemlélhettek és beülhettek egy tűzoltóautóba. Minden ingyenes volt.

Délidőben a korgó gyomrok sem maradtak üresen, hiszen a szervezők étellel is várták a résztvevőket. Bográcsokban készült a finom paprikás krumpli, házi kolbásszal, virslivel, savanyúsággal. Görögdinnye is jutott mindenkinek, és az édesség sem maradt el, rengeteg csoki és jégnyalóka „hullott az égből”.

A nőegylet által rendezett szünidei gyereknap nemcsak a helyieknek szólt, hanem a város valamennyi apróságának. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel és még a belvárosból is kilátogattak az eseményre. A tombolahúzásra dr. Dancsó József polgármester is megérkezett, aki sorra húzta a számokat és adta át az értékes ajándékokat. A legszerencsésebb egy elektromos kávéfőzővel térhetett haza.

A rendezvény Orosháza Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg, valamint a nőegylet köszönetét fejezi ki a támogatóknak nagylelkű segítségükért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.