- hirdetés -

Orosházi ló is indul szeptemberben a Nemzeti Vágtán. Bemutatjuk nektek Kreccset.

Hatalmas szíve van és hihetetlenül nagy küzdő – többek közt ezt találtuk Kreccsről Facebook oldalán, ahol kiderült az is, már most sokan szeretik. A versenyló Orosháza színeiben kvalifikálta magát a Nemzeti Vágta országos döntőjére.

A versenylóra csak rá kell nézni, és láthatjátok, szeretetre és tiszteletre méltó. Pedig nem volt könnyű sorsa. Kétéves volt, amikor akkori trénere túlhajszolta, és ennek következtében egy verseny közben megsérült az ina. Ennek ellenére tovább terhelték, és sajnos beigazolódott, hogy a bármi áron győzni akarás mekkora károkat okozhat.

Jelenlegi tulajdonosa az orosházi Ibolya major, tavaly nyáron vették meg, akkor még V. osztályban versenyzett. Kreccs a gyógykezelését követően állt ismét versenybe. A tavalyi évet már győzelemmel zárta, és egy osztállyal feljebb lépett. Idén 4 versenyéből 3-at megnyert, és Orosháza színeiben kvalifikálta magát a szeptember 17-18-i Nemzeti Vágta országos döntőjére.

Stanislav Georgiev, 2010. év champion lovasa lovagolta Kreccset

Kreccs fantasztikus teljesítményt nyújtott: a Kocséri elővágta első futamában 26 (!) hosszal utasította maga mögé a mezőny többi tagját. A második futamon az egyik versenyző sportszerűtlen módon fellökte Kreccset. A ló az esésből talpra állt, utolérte a mezőnyt, befutott másodikként, és így bejuttatta Orosházát az országos döntőbe.

A ló neve: Kreccs, születési év: 2006, apa: Gold Crest (USA), anya: Key Demon (GB), tulajdonos: Ibolya major, Orosháza, eredményei hivatalos versenyeken 2011-ben: 1., 1., 1., 2. helyezés. Ezek a legfontosabb hivatalos adatok Kreccsről.

Szeptemberben tehát irány a Nemzeti Vágta, szurkoljatok Kreccsnek. Addig is minden fontos infót megtaláltok róla a Facebookon, de mi is rendszeresen hírt adunk majd róla.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.