- hirdetés -

Kaposváron rendezték meg az Európa-bajnokságot a hétvégén, Tóth Boglárka aranyérmet szerzett.

Kaposváron tartották június 3-a és 5-e között a II. Látványtánc Európa-bajnokságot. 5 ország 1500 sportolója több mint 300 produkciót mutatott be a megmérettetésen, melyen az orosházi Redance hip-hop tánccsapat is ott volt, több kategóriában indultak.

Tóth Boglárka

Tóth Boglárka gyermek hip-hop szóló kategóriában Európa-bajnok lett, plusz arany minősítést is kapott, ami még jobban felértékeli az előadását. Tóth Szabina és Lévai Brigitta felnőtt hip-hop duó kategóriában 6. helyet ért el. A Rétes Edina, Rétes Anett, Bíró Dorina, Tóth Szabina, Lévai Brigitta, Simon Norman és Károlyi Gyula alkotta orosházi csapat a felnőtt hip-hop csoport kategóriában ugyancsak a 6. helyen zárt.

Rétes Edina edzőtől megtudtuk, hogy a csapat felülmúlta a várakozást, nagyon nagy dinamikával táncoltak. Az orosházi csoportnak ez az első éve a versenyzésben, így már az is jelentős érdem, hogy eljutottak az Eb-re. A csapat vezetője úgy fogalmazott, sikeres volt a hétvége, a cél, hogy ennél csak feljebb jussanak, és szebbnél szebb eredményekkel térhessenek haza a versenyekről.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.