- hirdetés -

Hétvégén indul a szezon Gyopárosfürdőn. A fejlesztésekről és a jegyárakról érdeklődtünk.

A szükséges karbantartások és műszaki átvizsgálások megtörténtek a parkfürdőben, hétvégén kezdetét veszi a strandszezon. A részletekről Benkő Ferenc fürdőigazgatót kérdeztük.

Milyen felújítások, fejlesztések történtek az új szezonra?

Egy több szakaszból álló kempingfelújítás kezdődött az idén. Ennek részeként a szezon kezdetére megvalósult a fogadóhelyiség teljes cseréje. Megújult a teljes vizesblokk és a kor követelményeinek megfelelő új konyha épült. A parkfürdő területére pedig új kerti pihenőket helyeztünk el. A hétvégétől természetesen minden medence üzemel, megtörténtek a szezon előtti karbantartások és a szükséges műszaki átvizsgálások. Gyopárosfürdő jelképe a „torony” külső homlokzata is megújult. Az igényeknek megfelelően a tóparton bővült a plázs. Május végéig az erdei faház kempingben három faházát korszerűsítünk.

Változnak a jegyárak?

Nem emelünk árakat, a tavalyi év nyári szezonjában alkalmazott árakkal fog működni a fürdő. A már jól bevált, minden réteg igényéhez igazodó jegyrendszeren nem kívánunk változtatni.

Milyen szezonra számít?

Ez elsősorban a nyári időjárástól függ, ha meleg nyarunk lesz, bízom benne, hogy nem lesz okunk panaszra.

A szezonnyitó hétvége keretében szombaton 14 órától az NRG Musical és Táncstúdió ének csapata lép fel, április 29-től május elsejéig pedig Gyopárosfürdő ad otthont az Alföld Kupa hajómodellező versenynek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.