- hirdetés -

A végig fölényben játszó telepiek elszórakozták a meccs végét.

Orosháza Rákóczi Vasas – Békéscsaba MÁV SE 1 – 1 ( 0 – 0 )

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 150 néző.
Vezette: Gyekiczki ( Kocsondi, Nagy G.)

Rákóczi: Blaskó – Mátyus (Ludányi 75. p.), Dávid Zs., Vági, Boros – Bozsoki, Németh G. (Hrabovszki 88. p.) Kánya, Lovas T. – Lövei, Lovas A.
Edző: Polyák László

A 4. helyen álló Rákóczi Vasas fogadta a 13. helyen tanyázó Békéscsabai MÁV csapatát a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában.

Küzdelmes, de nem túl magas színvonalú első félidőt láthattak a nézők. A Rákóczi enyhe mezőnyfölényben játszott, melynek eredményeként a 15. percben Bozsoki lövése veszélyeztette a vendégek kapuját. A 28. percben bal oldali támadás végén Lovas A. lövése kerülte el a kaput.

A második félidőre egy pörgősebb Rákóczi futott ki a pályára. Sorra vezette támadásait a hazai csapat, amelyből sorozatban lőtték a szögleteket. A 68. percben egy jobb oldali szögletnél Bozsoki a hosszú oldalon érkezve fejelte a labdát a kapu jobb felső sarkába (1-0).

A kékmezes hazaiak gólja (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

Továbbra is a vendégek térfelén pattogott a labda, de az utolsó passzok pontatlanok voltak. A 89. percben váratlanul egyenlített a MÁV. Potocska P. bal oldali beadását Pataj Z. csúsztatta fejjel a hosszú sarokba (1 – 1).

A Rákóczi a mérkőzés végi dekoncentráltsága miatt csak magát hibáztathatja az elhullajtott pontokért.

Polyák László: – Végigtámadtuk a mérkőzést, igazságtalannak tartom a döntetlent, mivel az ellenfél a mérkőzésből öt percet tartózkodott a térfelünkön.

Braun Attila: – Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban a lelkesedésünk szerencsével párosult és sikerült döntetlenre menteni a mérkőzést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.