- hirdetés -

Kerítésektől az ipari csarnokig mindent lehet LINDAB-ból építeni. A termék forgalmazásában az orosházi vállalkozás kiemelkedően teljesített 2010-ben.

A napokban Hévizen vehette át a 2010-es év LINDAB márkakereskedőjének járó rangos elismerést Polyák János, a VASEX Kft ügyvezetője, akit az idáig vezető útról kérdeztünk.

Mit kell tudnunk a LINDAB Kft-ről és termékeiről?

A cég hazánkban gyárt minőségi trapéz és cserepes lemezeket, valamint színes ereszcsatorna rendszereket, svéd technológiával. A LINDAB Kft a közép-európai piac legnagyobb szereplője. Rövid szállítási határidővel magas minőségű termékeket gyárt és 15 év garanciát nyújt.

Mivel érdemelték ki az elismerést?

15 éve foglalkozunk a LINDAB termékek értékesítésével szakkereskedőként. 2010-ben drasztikusan csökkentette árait a LINDAB, ennek köszönhetően szélesebb körben váltak elérhetővé a termékei. Cégünk termékfelelőssel támogatja az értékesítést, aki szoros kapcsolatot tart a felhasználókkal. Így kétszeresére növeltük értékesítésünket, mely elérte a 125 millió forintot, ami országosan is kiemelkedő eredmény.

Ifj Kiss Attila LINDAB értékesítő és Polyák János ügyvezető a díjjal

Kik a termékek vásárlói?

Az ereszcsatornát, kerítéseket, előtetőket, garázsokat készítő magánszemélyektől kezdve a csarnokokat burkoló ipari és mezőgazdasági vállalkozásokig széles a paletta. Számos városi közintézményünk tetejét díszítik a termékek. 2010 nyarán a Mezőhegyes térségét sújtó jégverést követően sokan választották a LINDAB cserepes lemezeit a tetők felújításához.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden vásárlónknak – és külön köszönöm a szintén orosházi L+M Szerkezetgyártó Kft-nek, és a mezőhegyesi BALOGH-TEAM Kft-nek – hogy vásárlásaikkal elnyerhettük a rangos elismerést.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.