- hirdetés -

Egy országos internetes szavazáson kiemelkedő eredményt ért el az Orosházi Hotel Corvus Aqua **** szálloda.

A szallodaverseny.hu indított országos szavazást nemrégiben, melyen a TOP 10 közé került az orosházi szálló. Ráadásul a régiónkban ők lettek az egyetlenek, akik bekerültek ebbe a nívós társaságba, ezzel megkapták a legbarátságosabb hotel minősítést.

– A vendégek alapvetően a tisztaságot, az elhelyezkedést és a szolgáltatásokat minősítették. Az első és legfontosabb szempont nyilvánvalóan az volt, hogy az itt tartózkodásuk alatt a személyzet és a szolgáltatások milyen benyomásokat tesznek rájuk – mondta Bagdiné Fodor Erika szállodaigazgató. Hozzátette, fontos szempont volt, hogy a dolgozók mennyire barátságosak, segítőkészek, hogyan tudnak a felmerülő problémás helyzetekben jól és megfelelően, korrekten reagálni.

– Ezekben a mutatókban örömünkre nagyon jól szerepeltünk, ami megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. Azon vendégeknek, akiknek születésnapjuk, névnapjuk vagy éppen házassági évfordulójuk van, apró kis gesztusokkal, ajándékokkal kedveskedünk, amit örömmel vesznek és nyilvánvalóan a szálloda egyéb szolgáltatásai mellett ezek a kis gesztusok és a mosolyok is sokat segítettek nekünk a versenyben.

A szálló vendégei elégedettek voltak a szolgáltatásokkal (Fotó: Melega Krisztián)

Megtudtuk, hogy az ország egyik legnagyobb netes szálláskereső portálja, a szallas.hu minősítése alapján a Hotel Corvus Aqua kiváló szálláshely minősítést kapott, mely vendégforgalom növekedést eredményezhet számukra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.