- hirdetés -

Az ASE Orosháza asztalitenisz csapata három szinten képviseltette magát az országos bajnokságokon.
Bogdánffy Csaba szakosztályvezető értékelte az őszi teljesítményt.
-Tudtuk, hogy az elmúlt évi Extraligás 4. helyezésünket nem tudjuk megismételni, hiszen Curcui Melinda távozásával elveszítettük legeredményesebb játékosunkat. Pótlására Zentáról leigazoltuk a szerb bajnok Tápai Évát, ő kitűnő versenyeredményekkel rendelkezik, de egyetemi tanulmányai mellett a sportolásra kevesebb ideje marad. Célként a 6-8. hely megszerzését tűztük ki a csapat elé, amit „félidőben” teljesítettünk, a 6. helyről várjuk a tavaszi folytatást. Tavasszal ennek megtartásáért nagy harcban leszünk a kínai és román légióst foglalkoztató Szekszárddal valamint a Nagykanizsával. Sikerességünket a jó átlagteljesítményünknek köszönhetjük. Tápai Éva 50, Tóth Kata és Végh Zsuzsanna 42-42 százalékos eredményt ért el, amihez jól illeszkedett a párosok 50 százalékos mutatója.
A csapat változatlan kerettel készül a január 15-én kezdődő tavaszi fordulókra. Decembertől Tóth Tibor személyében új edző irányításával dolgoznak a lányok.
NB I A osztályú csapatunk az őszi szezon végét az ötödik helyen zárta, ami helyezésben valamivel jobb a célkitűzésnél, de hullámzó, rapszódikus teljesítményt takar. Az egyéni teljesítmények alapján Szabó Mariann nyújtott legjobb teljesítményt.
AZ NB I B értékelése során pozitív a kép. A csapat a 6. helyezésével minden várakozást felülmúlt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.