- hirdetés -

Az Orosházi Rotary Klub által novemberben szervezett Jótékonysági Hangversenyen befolyt mintegy negyed millió forintot egy kellemes, szórakoztató programokkal fűszerezett estét megelőzően adják át az arra érdemesnek talált tizenhárom fiatal részére.
– Az említett hangverseny meghirdetésekor elhatároztuk, hogy a bevételt a városban élő, rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozására fordítjuk. A rászorultság mellett a jó tanulmányi eredmény és a rendezett családi életvitel is fontos szempont volt a támogatások odaítélésekor, ezért az Orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat mellett a Nagycsaládosok Egyesületét és a Családsegítő Szolgálatot is felkértük javaslattételre – tájékoztatott bennünket Csongrádi Pál, a klub titkára.
Az így kiválasztottak és hozzátartozóik is meghívást kaptak a Petőfi Művelődési Központ színháztermében, december 21-én kedden, 18 órakor kezdődő ingyenesen megtekinthető kulturális programra, ahol a szintén városunkat képviselő, tehetséges művész fiatalok adnak műsort. Az NRG tánciskola növendékein kívül fellép Bakos Bettina énekes és a Best Dance Company.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.