- hirdetés -

A tánc nevel, tanít, és értéket közvetít. Báloztak és vizsgáztak Antali Zoltán növendékei.
– Tíz évvel ezelőtt, egy kedves baráti társaság és ismerősei kerestek meg azzal a szándékkal, hogy szeretnének tánciskolába járni. Így kezdődött, majd folytatása következett és e tevékenység mozgalommá alakult, és akik akkor kezdték, ma is köztünk vannak – mondta a kezdetekről Antali Zoltán táncpedagógus.
A tánciskola különböző szintű csoportjai évente kétszer tartanak bálat. E rendezvényekre mindig nagy az érdeklődés, mondható, hogy a városban ez már társadalmi esemény. A sorban 20. bálat az evangélikus iskola dísztermében tartották december 11-én. Megnyitójában dr. Dancsó József polgármester örömét fejezte ki, hogy egyre nagyobb hagyománya van a városban a társastáncnak. A vizsga kezdete előtt Nagy Krisztina énekművész adott elő néhány táncról szóló szerzeményt.

Báloztak a táncosok (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Ezt követően pedig Antali Zoltán vezetésével az összes tánciskolás bemutatta tudását a jelenlévőknek.
– Minden csoport szerepelt és voltak meglepetések is. Két békéscsabai páros – akik ide járnak tánciskolába- Charlestonnal lepte meg a vendégeket. A „növendékek” felkészültek voltak és mindenki letette a vizsgát, így továbbléphet – tette hozzá.
A táncpedagógus elmondta: sokan érdeklődtek a 2011. februárjában induló kezdő tanfolyam iránt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.