- hirdetés -

Rövid idő alatt két nagycsaládos apától búcsúzott a Nagycsaládosok Orosházi Egyesülete. Krízis-csomaggal segítették családjaikat.
A Nagycsaládosok Orosházi Egyesülete a közelmúltban krízis-csomagokat állított össze azoknak a családoknak, akik az utóbbi időben nehéz helyzetbe kerültek. Sajnos rövid idő alatt két nagycsaládos apától búcsúzott az egyesület. Mindössze 38 és 33 évesek voltak. Az egyesület azonnal özvegyük, családjuk segítségére sietett, hiszen a temetés költsége a családot nehéz helyzet elé állította. Segítségért fordultak a NOE Családjainkért Alapítványához is, akik azzal szintén támogatják a családokat, hogy 3 hónapig kifizetik a közüzemi számláikat.
Az elmúlt időszakban az egyesület a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat közreműködésével december elején lisztet, száraztésztát és vitamint osztott 320 család részére. Több akciót is lebonyolítottak, amelyenek keretében a tagok kedvezményes áron tudtak vásárolni almát, körtét, szaloncukrot. A NKÖ közvetítésével eljuttatott adomány pedig a karácsonyi csomagok része lesz, amiket a december 12-i karácsonyváró rendezvényükön adnak át a családoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.