- hirdetés -

Segíts te is adománnyal! Leírjuk, mire van szükségük.
A Táncsics gimnázium diákjai és tanárai, a 12. f osztály szervezésében gyűjtést rendeznek a vörösiszap sújtotta terület károsultjainak.
Pillanatnyilag munkavédelmi ruhára, gumicsizmára (36-47-ig, jobbára nagy méretek), gumikesztyűre, műanyag pohárra, evőeszközökre, tányérra, papírtörlőre, fűszerekre (cukor, só, kivételével), rengeteg húsra, tisztálkodási és tisztítószerekre van a legnagyobb szükség. Kész konzerveket – főleg pörkölt, gulyás és hasonlóakat várnak. Egy fajtából nagyobb mennyiség kell amit fel tudnak javítani, mert főznek az ott dolgozóknak. A későbbiekben, a károk felbecsülése után lesz csak szükség bútorra, és minden egyéb másra.
A segélycsomagokat két ajkai civil szervezet, a Molnár Gábor Műhely Alapítvány és a Kristály-Völgy Egyesület fogadja és ők juttatják el a megfelelő helyekre.

A fent felsorolt adományokat a gimnázium melletti, Veres József utcai Terrakotta Kft. üzletében lehet leadni október 12-én, 13-án és 14-én, naponta fél 8-tól 17 óráig.

,,Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtetted.” (Albert Schweitzer)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.