- hirdetés -

Ha ott voltál keresd magad, ha nem voltál ott akkor nézd meg, kit ismersz és hogy mi történt.
A keddi szülinapi – kissé esőmosta – zsúrról már a helyszínről beszámoltunk, így most nem is írok sok mindent.
Az Oros-Süti Kft ajándékát, az 1000 szeletes tortát először a térre tettük, majd az eső elől a művházba menekítettünk. A torta annyira finom volt, hogy néhány szót ejtenem kell róla. Az Oros-Süti Kft ügyvezetője, Polgár Kálmánné ajánlotta fel nekünk – ajándékba – ezt a finomságot. Etelka nénit bőszen faggatták a tortáról a lányok, hogyan és miként készül. Kiderült, csak természetes alapanyagokat használ fel, a torták saját kitalálója, legutóbbi fejlesztése pl. a fekete erdő, vagy a málna-krém torta. A mi tortánkon lévő belga csokiért és díszítő forgácsért Budapestre utazott, hogy nekünk ilyen finom legyen. Azt is elmondta, hogy fagyasztott termékeket árul
Azt már én teszem hozzá, hogy orosháziként azzal segíthetjük őt, ha finom és olcsó tortáit esszük az ismeretlen eredetű, messziről jöttekkel szemben. Aki ott volt és kóstolta, tudja miről beszélek. Ha érdekel valakit, Orosházán a Csokonai utca 2/b alatt megtalálja.

Videó és a fotók

Megmutatjuk, hogyan látták operatőreink – Losonczi Dávid, Rajki Judit és Dancsó József – az Árpád-kerti összejövetelt.
httpv://www.youtube.com/watch?v=bWQjIMxsGcA&feature=player_embedded
Na és persze az sem mellékes, hogy fotósunk, Kecskeméti Kriszti mit (vagy kit) kattintott le ezen a délutánon a földről illetve a magasból.

Tortára várva (klikk a képre) Fotók: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.