- hirdetés -

Első születésnapunk alkalmából azokkal ünnepeltünk, akik nélkül nem lenne teljes sem a mai nap, sem az elmúlt év, sem Orosháza: veletek.
Megszülettünk ma egy éve. Ezért ünneplünk a magunk módján az Árpád-kertben. Vártunk benneteket 16 órára a térre, és sokan is jöttetek el.
Elsőként a színpadon kezdtek a művészeti iskola modern táncosai, megalapozva a hangulatot. Gyűlt a nép a térre, de eleredt az eső. Nem is kicsit, így gyorsan döntöttünk, előrébb hoztuk a fotózást. Kecskeméti Kriszti felemelkedett a kosárral a magasba és várt. A bátrabbak az eső ellenére körbeállták az OC jelet, és integettek az otthoniaknak.

Egy év számokban: 156 ezer látogató, 720 ezer látogatás, 4.9 millió oldalletöltés, 3000 cikk, 19 ezer fotó, 12 ezer hozzászólás. Az eltelt egy évről összefoglalót írt tanácsadónk, Tsabeeka.

Aki félt az esőtől, az a művház Árpád-kerti lépcsőjére húzódott – ők voltak többen – ugyanis az eső elöl a tortát is odamenekítettük.

A tortaszeletelésnél bedugult a művház hátsó bejárata, az Oros-Süti Kft. finom csokitortája nagy sikert aratott.
Persze logikus volt, hogy az eső csak a fotózást mossa el, mert a tortaevés után elállt az égi áldás. Így a színpadon az NRG tánciskola, majd a Semiramis tánciskola hastáncosai mutatták meg tudásukat.
Aki lemaradt sajnálhatja – főleg a tortát. Most visszamegyünk a szerkesztőségbe, utómunkázzuk a fotókat és összevágunk egy videót a délutánról. Gyertek  vissza később és nézzétek meg, de egyébként úgyis megosztjuk iWiW-en, Facebookon és Twitteren.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.