- hirdetés -

Az MSZP jelöltjeit is nyilvántartásba vette a választási bizottság szerdán.
Az MSZP polgármesterjelöltje, Fetser János mellett mind a tíz választókerületben az egyéni képviselő jelölteket is nyilvántartásba vették szerdán. (A jelöltekről itt olvashatsz)
– A jelöltek maguk is aktívan részt vettek a gyűjtésben, és sokan kapcsolódtak be segítőként is. Velük együtt jártuk az elmúlt két hétben az utcákat, és kopogtattunk be az orosháziakhoz. A rendelkezésre álló rövid időben, korábban soha nem tapasztalt mennyiségben kaptunk ajánlószelvényeket. Ezúton szeretném minden jelölt nevében megköszönni a támogatást, bátorítást, amit kaptunk – nyilatkozta Füvesi Sándor kampányfőnök.
– A sok száz beszélgetésből az kristályosodott ki, hogy az orosháziak döntő része változást szeretne a városban. Pontosan tudják, hogy a mostani választás tétje, hogy a korábbi, 2006-ig tartó 12 éves időszak után ismét fejlődik-e majd Orosháza, vagy sem. A mi dolgunk a következő egy hónapban az, hogy tényszerű, tisztességes kampánnyal bemutassuk az elmúlt négy év városvezetésének tevékenységét, hogy mindenki ezek tudatában dönthessen a folytatásról. E mellé pedig oda tegyük a mi programunkat, amely újra biztosítja Orosháza fejlődését, és aminek következtében majd az orosháziak ismét a magukénak érezhetik a saját városukat. Mi mostantól azért dolgozunk, hogy olyan polgármester jelöltre szavazzanak, aki már bizonyított – Fetser János ilyen –, és mellé olyan képviselő jelöltre, aki az új polgármesterrel együtt egységes, hatékony csapatot alkot – mondta a kampányfőnök.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.