- hirdetés -

Fordulatos meccsen a mieink az egy pontnak is örülhettek.
Orosházi Rákóczi Vasas – Méhkeréki SE 2 – 2 ( 0 – 0 )
Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 200 néző. Vezette: Takács ( Kocsondi, Pogonyi)
Rákóczi: Lévai – Papp L. ( Vidákovics 75. perc), Mátyus, Bozsóki ( Elekes 46. perc), Boros – Baki, Ludányi, Kánya ( Lovas A. 46. perc), Németh G. – Lövei, Lovas T.
Edző: Polyák László

A 7. percben a méhkeréki Simon Szabolcs hagyta faképnél a védőket, de lövése centiméterekkel elkerülte a kaput. A 42. percben ismét a vendégek előtt adódott gólszerzési lehetőség, Gajdács lőtt 16 méterről fölé.
A félidőben kettős cserét hajtott végre Polyák László edző. Bozsókit Elekes, Kányát Lovas A. váltotta. A kemény belemenésektől tarkított mérkőzésen közel egy órányi játék után megszereztük a vezetést. Az 59. percben Lovas A. keresztlabdájával Baki Norbert fordult kapura és két csel után 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (1-0)
Nem sokáig örülhetett a népes szurkolósereg. A 65. percben Gajdács átadását Lukucz lőtte a bal alsó sarokba, a labda a kapufát érintve jutott a hálóba (1–1)
Egy perc múlva jött az újabb hidegzuhany. A középkezdés után labdavesztés következtében Kis Tibor lépett ki a védők közül és a kapu bal oldalába passzolta a labdát (1–2)
A 78. percben aztán teljes reménytelenség lett úrrá a Rákóczin, ugyanis Lovas Attila reklamálásért a kiállítás sorsára jutott.
A 83. percben kabaréba illő jelenetnek lehettek tanúi a nézők. Patka kapus hátba rúgta Lövei Rolandot, csatárunk köszönte szépen és az üres kapuba gurította a labdát (2–2)
Az utolsó gólszerzési lehetőség Lovas Tamás előtt adódott, de szabadrúgását védte a méhkeréki kapus.
Az iramos, helyenként kemény, de alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született. Mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, de az a kicsi plusz mindkét oldalon hiányzott.
Polyák László: – Fordulatos mérkőzésen a már zsebben érzett 3 pont helyett a végén nagy erőket mozgósítottunk az egy pontért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.