- hirdetés -

Az evangélikus iskolában még hétfőn és kedden is zajlanak az érettségi vizsgák, ám a többségnek vasárnap a templomban az istentiszteleten vette kezdetét a tanévzáró ünnepség, az iskolában, a bizonyítványok átvételével a szünidő. A legjobbak a templomban kaptak elismeréseket, kiváló bizonyítványokat főleg az elsősök között kaptak sokan.
A tizenkettedikesek számára már április végén véget ért a tanév. Ők az érettségivel fejezik be tanulmányaikat. Gimnáziumunkból 67 tanuló jelentkezett érettségi vizsgára: 46-an a 12. évfolyamról és 21-en előrehozott vizsgára jelentkeztek. A Ravasz Antal Alapítvány jutalmát, az 50 ezer forint ösztöndíjat a legjobb érettségi eredményért Gyömrei Éva kapta.
– Az iskolát támogató két alapítvány – az Evangélikus Iskola Alapítvány és az Evangélikus Gimnázium Alapítvány- segít bennünket abban, hogy a kitűnő bizonyítvány és a példamutató magatartás, a közösségért végzett szolgálat jutalma egy-egy szép könyv legyen – hangzott el Fehér Borbála igazgatótól.
Az Evangélikus Gimnázium Alapítvány minden tanév végén 10-10  ezer forint ösztöndíjjal jutalmazza a legkiemelkedőbb diákokat tanulmányi eredményük és viselkedésük alapján. Az idei díjazottak: Horváth Renáta (9/6), Kishonti Fanni (10/6), Oláh Ágnes (10/6), Szemenyei Csilla (10/6), Palacsik Kinga (11/6), Horváth Tímea (11/4). A DÖK képviselői a 12. évfolyamos diákoknak köszönték meg az együtt munkálkodást, a közös szolgálatot. Az ajándék egy toll, rajta a DÖK igéje: „Aki mást felüdít, maga is felüdül.” (Péld 11, 25 ) Akik a tollat kapták: Gyömrei Éva (12/4), Gyöngyösi Evelin (12/6), Üveges Ádám (12/6)
httpv://www.youtube.com/watch?v=Mx5JiRKhIRM&feature=player_embedded

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.