- hirdetés -

A Jótékonysági Nőegylet Egyesület mindent megtett azért, hogy Szentetornyán a gyereknap valóban a gyerekekről szóljon.
Családok sokasága jelent meg szombaton a szentetornyai volt iskola épületénél. A nőegylet által második alkalommal rendezett gyereknap nem csak a helyieknek szólt, hanem a város valamennyi apróságának. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel és még a belvárosból is kilátogattak az eseményre.

Vidámság és édesség

A gyerekek is sejtették, ez a nap más lesz mint a többi. Érdekesebbnél érdekesebb programok várták őket: kedvükre ugrálhattak a légvárban, kipróbálhatták a quadot, lövészetet, a tűzoltóautót, arcfestést, különböző vetélkedőn ügyeskedhettek, lovaskocsikázhattak, vagy éppen tortaevésben jeleskedhettek. Minden ingyenes volt.
Délidőben a korgó gyomrok sem maradtak üresen, hiszen a szervezők étellel is várták a résztvevőket. Amíg a gyerekek játszottak, addig öt bográcsban rotyogott a finom babgulyás. Természetesen a desszert sem maradt el. Ezúttal az eső helyett csokizápor hullott az „égből”, vagyis három nagy dobozból. Mindenki annyit vehetett magához, amennyit csak bírt.
A tombola húzás után a legszerencsésebb gyerek már nem gyalog, hanem kerékpárral térhetett haza.  A kicsik és nagyok is egyaránt megtalálták a kedvükre való szórakozási lehetősséget. A szülők sem unatkoztak, vetélkedhettek vagy éppen kötélhúzásban mérhették össze erejüket. A mosolygós arcok bizonyítékként szolgáltak arra, hogy valóban a gyerekekről szólt ez a nap!

A nőegylet köszönetét fejezi ki a támogatóknak: Orosháza Városi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság, Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt., Kéknefelejcs Cukrászda, Ficsor Cukrászda. A rendezvény Orosháza Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.