- hirdetés -

A várt szoros mérkőzés helyett tetszetős játékkal, Ciurcui vezérletével magabiztos győzelmet aratott az ASE szezonbeli utolsó idegenben lejátszott mérkőzésén.
Szekszárdi AC I. – Asztalitenisz SE Orosháza I. 2 – 6
Extra Liga-mérkőzés, Szekszárd

A párosok csatáját az orosházi lányok nyerték, majd Tóth és Ciurcui győzelmeivel 3-0 arányú előnyre tettek szert. Ezt követően a kínai Liu Siyu hatalmas csatában szépített Végh ellen. A folytatásban Ciurcui növelte az előnyt a válogatott védőjátékos Tóth Edina ellenében, Liu Siyu pedig vert helyzetből fordította meg a Tóth Kata elleni találkozóját. Az ASE Orosháza vezetőedzője elmondta, hogy Végh papírforma győzelme után Ciurcui tette fel a koronát kiemelkedő teljesítményére, taktikus, fegyelmezett játékkal biztosította be a csapat győzelmét.
Eredmények:
Wittinger, Tóth Edina – Végh, Ciurcui 1 – 3
Tóth E. – Tóth K. 2 – 3
Wittinger – Ciurcui 1 – 3
Liu Siyu – Végh 3 – 2
Tóth E. – Ciurcui 0 – 3
Liu Siyu – Tóth K. 3 – 1
Wittinger – Végh 0 – 3
Liu Siyu – Ciurcui 1 – 3
Sikerével az ASE Orosháza már biztosan a negyedik helyezéssel zárja az Extra Ligás bajnokságot. Bogdánffy Csaba hangsúlyozta, ennél jobb pozíciót története során csak egy alkalommal ért el a női csapat. Ezzel minden várakozást és célkitűzést túlteljesítve felzárkózott az orosházi együttes a hazai és külföldi válogatott játékosok sorát felvonultató Budapest SE, Postás SE és a Budaörsi 2i SC mögé.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.