- hirdetés -

Saját mobiltelefonos alkalmazást készítettünk, hogy az orosháziak és a környékbéliek mobiljukról is kényelmesen és gyorsan jussanak a legfrissebb helyi hírekhez.
Egyre többünk zsebében lapul okosmobil. Ezek egyik előnye, hogy nem csak gyorsan, hanem kifejezetten a telefon kijelzőjére optimalizált formában juthatunk információkhoz.
Amikor Poór Csaba főszerkesztővel és Melega Krisztián felelős szerkesztővel összeültünk kitalálni az OrosCafé koncepcióját, egyértelműen arra jutottunk, hogy valamiféle egyedülálló webes terméket kell letennünk az asztalra. Orosháza és a kistérség összes információját minél gyorsabban és egyszerűbben elérhetővé kell tegyük az orosháziaknak, legyen szó akár egy képviselő-testületi döntésről, akár a legvadabb hétvégi bulin készült fotókról.
Aki látta az Oscar című filmet, egészen biztosan emlékszik rá, mit jelent az „expeditív” kifejezés. A többiek kedvéért: egyszerre gyorsan és hatékonyan. E fogalom jegyében vagyunk már a tavaly szeptember 7-ei indulás óta Facebookon, Twitteren és iWiW-en is. És ugyanezért készítettük el az OrosCafé alkalmazást. Elsőként Nokia mobilokra, ha már ebből van a legtöbb az országban.

Szoftverünk a világ vezető mobilgyártója, a Nokia legtöbb aktuális készülékéről elérhető. Aki megtalálja mobilján az Ovi Áruház kék ikonját, az már indíthatja is a szoftverboltot (amiben rákereshet az OrosCafé alkalmazására); de az összes Nokia-tulajdonos megpróbálkozhat az alkalmazás telepítésével, ha ellátogat mobilja böngészőjével az alábbi linkek valamelyikére a linkre

Érintőkijelzős készülékekre: http://store.ovi.com/content/34171
Nem érintőkijelzős
készülékekre: http://store.ovi.com/content/34168

Az OrosCafé alkalmazásban a mobil kijelzőjére optimalizált formában olvashatók cikkeink, ráadásul a videók külön kigyűjtve is elérhetők. A cikkeket e-mailben és SMS-ben is elküldhetitek, megoszthatjátok ismerőseitekkel. Természetesen mindez ingyenes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.