- hirdetés -

Több jelzést kapott szerkesztőségünk arról, hogy nem tudnak az előfizetők hívást indítani és fogadni a Vodafone hálózatát használva.

A jelenségre az országos sajtó is felfigyelt, a HVG arról ír, hogy az ország több részén akadozik a Vodafone mobilhálózata, tehát nem csak térségünket érinti a jelenség. A Facebook-on kommentelőink eddig Orosháza külterületéről, továbbá Csorvásról, Kardoskútról és Battonyáról is jelezték a hibát. Az OrosCafé kereste a Vodafone-t az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítés: A HVG információi szerint a hálózatkiesés Dél-Kelet-Magyarországot érintette, de már kezd helyreállni a szolgáltatás. A portál a telefon újraindítását javasolja azoknak, akik még mindig hibát tapasztalnak.

Frissítés 2: A Vodafone Sajtóosztálya az OrosCafé kérdésére elmondta, hogy hétfőn délelőtt az ország keleti és déli részén az ügyfelek egy része technikai probléma miatt fennakadásokat tapasztalhatott a 2G és 3G szolgálatások működésében. A szolgáltató szakemberei 1 óra 15 perc alatt elhárították a problémát, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

Néhány ügyfél továbbra is tapasztalhat 3G mobilinternet kapcsán fennakadásokat, nekik a szolgáltató azt javasolja, hogy a készülék repülőgép üzemmódjának be-kikapcsolásával, vagy a készülék újraindításával csatlakozzanak újra a hálózatra. 

A címlapi kép illusztráció, forrás: Pixabay

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.