- hirdetés -

Komédia és tragédia is lesz a héten. Mindkettőt érdemes megnézni!
Városi ünnepség lesz március 15-én 10 órától a Kossuth szobornál, ahol a szarvasi Cervinus Teátrum művészei adnak ünnepi műsort.
Folkográfia koncert lesz március 15-én 17 órakor Szentetornyán a Közösségi Házban a Magunkért Egymásért Civil Egyesület szervezésében.
Világjárók klubja március 16-án 17 órától a Táncsics gimnázium földrajzi előadójában. A rendezvénysorozat keretében Hegedüs Marietta: Andalúzia- Granada és Córdoba című előadását hallgathatják az érdeklődők.
Színházi előadás lesz március 17-én 19 órától a Petőfi Művelődési Központ színháztermében. A látogatók a Vidám kísértet című zenés komédiát tekinthetik meg a Bánfalvy Ági International Stúdió előadásában.

Ökvös András festőművész március 18-ától április 28-ig tervezett kiállítása elmarad!

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság „Közlekedés gyermekszemmel” címen rajzpályázatot hirdetett. A beérkezett munkák kiállításra kerülnek, a legjobbakat pedig természetesen díjazni is fogják. Az Orosházi Rendőrkapitányság felhívására érkezett munkák a Petőfi Művelődési Központban tekintetők meg március 9 és 18 között. A díjátadó ünnepség március 18-án lesz 10 órától.
Stand up comedy várja a nevetni vágyókat március 19-én 18 órától a Petőfi Művelődési Központ színháztermében, ahol ez alkalommal Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter lép fel.
Madách Imre Az ember tragédiája című drámáját az Evangélium Színház művészei adják elő március 20-án 19 órai kezdettel a PMK-ban.
Időszaki kiállítások a városban:
A Városi Képtárban április 21-ig Barkos Beáta és Simon Miklós alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők.
Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskolában Nepál az utazó szemével címen Vági András fotókiállítása tekinthető meg március 26-ig.
Nagyné Sinka Erzsébet és Zsurkáné Benyovszki Piroska képeiből nyílik kiállítás március 20-án 16 órakor az Amadeus Kávéházban. A megjelenteket Kohut Béla köszönti. A tárlat április 10-ig tekinthető meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.