- hirdetés -

Négy dal került fel a kiválasztottak listájára. A banda sokszínűségét mutatja, hogy van köztük egy Sugarloaf és egy Doobie Brothers szám is.
A Mr. Shame nevű zenekart korábban már bemutattuk olvasóinknak. A Koccintóban adott januári, első koncertjük előtt interjút készítettünk a srácokkal, melyben már meséltek arról, hogy terveik között szerepel a nagyon közeli jövőben egy demó elkészítése. A felvétel megszületett. A munkálatok körülményekről és eredményeiről Frankó Attila, a banda gitárosa mesélt.
– Egy korábbi ígéretünkhöz híven, február elején, egészen pontosan február 6-7-én sikerült elkészítenünk egy négy számból álló bemutatkozó anyagot. A felvételhez a Petőfi Művelődési Központ biztosított nekünk termet, amiért külön köszönet Szikoráné Dénes Katalinnak és Pusztai Lajosnak, és a PMK, valamint a könyvtár dolgozóinak a türelemért. Maga a felvétel nem tartott sokáig, másfél nap alatt feljátszottuk illetve énekeseink felénekelték a számokat. Az egyéb munkálatok Baranyai János keze munkáját dicsérik. Az ő szakértelme és a zenekar felkészültsége hozzájárult, hogy egy – véleményünk szerint – egészen jó kis anyag kerekedett belőle, ami bemutatkozásnak és promóciós célokra mindenképpen megfelel. A felvételek egyes részletei hamarosan meghallgathatók lesznek a www.mrshame.atw.hu weboldalon, de elérhetők különböző videók a YouTube-on is.
És hogy mik a további tervek?
– Legközelebb Orosházán a Koccintóban koncertezünk március 13-án, 22 órától. A közeljövőben szeretnénk minél több helyen fellépni, ezek alól nem kivételek a fesztiválok sem, de inkább a kisebb vidéki fesztiválok, falunapok adhatnak erre lehetőséget. A demót egyébként szorgalmasan terjesztjük, így reméljük, hogy nyerünk egy pár fellépést vele. Köszönet mindenkinek, aki a segítségünkre volt.
Kedvcsinálóként a demófelvétel egyik száma is hallható, illetve látható az alábbi videóban, hiszen a névadó szám (Izabella: Shame Shame Shame) egy klipesített verziója is elkészült már.
httpv://www.youtube.com/watch?v=91EAQo9k76Q

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.