- hirdetés -

A párt aktivistái megbízólevéllel, kitűzővel igazolják, hogy a Fidesz nevében gyűjtenek.
Szerda délelőtt a Fidesz helyi szervezetének irodájában az ajánlószelvény volt a sajtótájékoztató témája. A cédulákat (melyekből 750-et kell összegyűjteni a körzet jelöltjének) hétfőn kezdték el kipostázni, és péntekre minden választópolgárnak meg kell kapnia.
A gyűjtés már megindult. A 6-os számú választókörzetben a Fidesznek 317 regisztrált aktivistája kedden indult el a gyűjtőkörútra.

Zalai Mihály mutatta be a kitűzős igazolványt (Fotó: Melega Krisztián)
Zalai Mihály mutatta be a kitűzős igazolványt (Fotó: Melega Krisztián)
– A tapasztalatok kedvezőek, könnyen tudunk gyűjteni, ez is jelzi, milyen nagy az emberekben a változás iránti igény. Sajnálatos, hogy néhol a Fidesz nevében, de nem a Fidesznek gyűjtenek – ezt többen jelezték felénk. Ez ellen fellépünk. Jelezni fogjuk a választási bizottság felé (de ez még nem állt fel), illetve konkrét bizonyítékok esetében a rendőrséghez fordulunk – összegezte dr. Dancsó József országgyűlési képviselőjelölt (Fidesz).

Akik gyűjthetnek

Zalai Mihály kampányfőnök elmondta, a párt aktivistái névvel és Fidesz-logóval ellátott kitűzőt viselnek, és egy Dancsó József által aláírt megbízólevél van náluk – nekik lehet adni a kopogtatócédulát.
– Ha még ezek után is bizalmatlan a választó, illetve ha nem találta otthon az aktivistánk, akkor a Fidesz irodájában is leadhatják a kitöltött szelvényeket – sorolta Zalai.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.