- hirdetés -

A piactérnél keresse a párt irodáját, ha kérdezne tőlük.
A Jobbik az óriásplakátok helyett a közvetlen kommunikációban hisz. Ezért helyi szervezete kampányirodát nyitott a vásárcsarnok főbejáratával szemben (Könd utca 53-55 szám alatt).
– Egy felajánlásnak köszönhetően nyílt meg az iroda, ahol várjuk a beszélgetni, tájékozódni vágyókat. A Jobbik a közvetlen politika híve, hiszen a problémákat csak a társadalommal összefogva lehet megoldani – mondta az újonnan nyitott irodában tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Jámbor Nándor.

Hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között, szombaton 8-tól délig kérdezhet, mesélhet a Jobbik kampányirodájában, ahol a párt tagjai, szimpatizánsai fogadják.

A Jobbik országgyűlésiképviselő-jelöltje elmondta, a kampány részeként a körzetben 25 lakossági fórumot tartanak. Orosházán február 13-án, szombaton Vona Gábor, a Jobbik elnöke ismerteti a párt programját a PMK-ban.

A Jobbik irodájában a párt programjáról is tájékozódhat (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
A Jobbik irodájában a párt programjáról is tájékozódhat (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
– A Jobbik elsőként ismertette programját. A több száz oldalas kiadvány szakemberek bevonásával készült és a társadalom legégetőbb problémáira ad valós válaszokat – hangsúlyozta Jámbor. Azt is megtudtuk, a Jobbik nem közpénzből kampányol – tagok, szimpatizánsok és támogatók segítségével készülnek a megmérettetésre.
A napokban szóróanyagok is landolnak a postaládákban, amit szintén a pártszimpatizánsok állítottak össze és készítettek el. Jámbor ezzel kapcsolatban megjegyezte, érdemes figyelmesen elolvasni a kiadványt, mert sokan rádöbbenhetnek arra, hogy jobbikosok, csak eddig nem tudtak róla.
Arra a kérdésre, hogy végzett-e a párt valamilyen közvélemény-kutatást a támogatottság mértékére vonatkozóan Jámbor elmondta, erre nincs pénzük, de a Jobbik egyébként sem telefonálgatna a választóknak.
– Ettől függetlenül folyamatos visszajelzéseket kapunk, így elmondhatom, egyre nő a párt támogatása. Biztos vagyok abban, hogy nagy meglepetést okozunk áprilisban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.