- hirdetés -

Decemberben felkínált nyereményünk egy síút volt, amelyet az Ilovszky Tüzép tulajdonosa nyert meg.

6 nap és 5 éjszaka Olaszországban, 3 fő részére, félpanziós ellátással, 5 napos síbérlettel – ez volt a tétje az Orosházi Média Kft. még tavaly meghirdetett játékának. Januárban sorsoltunk, a szerencsés nyertes az Ilovszky Tüzép tulajdonosa lett. Azonban nem ő, hanem unokája és annak családja utazhatott Olaszországba. Demkó Attilától kérdeztük, mit jelentett ez a hat nap a számukra?

– A legtöbbet a síeléssel való megismerkedésünknek öröme jelentette. Meseszép tájakat láttunk, kiváló társasággal pihentünk együtt. Nagyon örültünk a lehetőségnek.

Demkó Attila, Demkó-Nagy Brigitta és Tatár Gergő az olasz hegyekben
Tatár Gergő, Demkó-Nagy Brigitta és Demkó Attila az olasz hegyekben

– Talán lesz folytatás jövőre?

– Igen, valószínű, ezeket a fantasztikus élményeket újra át szeretnénk élni.

– A gasztronómiában is új utakon jártak?

– Nem mondhatnám, hiszen a panziónk tulajdonosa és személyzete is magyar, így a magyar konyha biztosított volt. Az olaszos ízeket az előételek adták, megkóstoltuk például a fokhagymás-pfefferónis tésztát.

– Hogyan teltek a napjaik?

– Molveno településen szálltunk meg, ez egy csendesebb üdülő település. Mintegy 5 km-re volt a legközelebbi sípálya, a pezsgőbb életű Andaloban. Az autók rendszámából ítélve igazi nemzetközi mezőny indult a pályákon. A feleségemmel teljesen kezdők voltunk, az első nap a tanulásé volt, utána egyre bátrabbakká váltunk. A napközbeni mozgás után jól esett az esti pihenés, társasjátékozás, nagyon jó volt a hangulat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.