- hirdetés -

A város prominensei és jelentősebb cégvezetői kaptak meghívást.
Immár hagyomány, hogy az újév első napjaiban Németh Béla polgármester állófogadást ad az orosházi közéleti szereplőknek és a város gazdasági életét alapvetően meghatározó cégvezetők, vállalkozók részére.
Péntek délben több mint 100 meghívott gyülekezett a művelődési központ koncerttermében, elfogadva a városvezető invitálását. A vendégek között volt Varga Zoltán önkormányzati miniszter, Dancsó József országgyűlési képviselő, alpolgármester; Molnár Béla alpolgármester, a környező települések polgármesterei valamint az orosházi testület több képviselője.

A polgármester pohárköszöntője (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
A polgármester pohárköszöntője (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Kezdésként a Bel Canto énekegyüttes adott rövid, de tartalmas műsort. Ezt követően Németh Béla lépett a mikrofonhoz. Pohárköszöntőjében értékelte a város 2009-es esztendejét, felsorolva azokat a fejlesztéseket, melyet az előző évben valósított meg a vezetés. A jövőre nézve azokat a már futó beruházásokat emelte ki, melyet egy nappal korábban megosztott az OrosCafé.hu olvasóival is. A város első embere kihasználta az alkalmat, és a jelen lévő Varga Zoltántól azt kérte, hogy az önkormányzati tárcáért felelős miniszterként a jövőben fordítson nagyobb figyelmet a településekre, és segítse elő a térség fejlődését.
Ezt követően pezsgős koccintás, majd állófogadás következett, ahol kötetlen beszélgetések alakultak ki. Stábunk értékelésre kért több közéleti szereplőt és cégvezetőt. A velük készült interjúkat hamarosan olvashatják az OrosCafé.hu oldalain.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.