- hirdetés -

A Székács iskolában negyedik alkalommal tartottak jótékonysági bált.

Az ötlet a szülőktől származik, megszervezésében sok szülő, pedagógus, diák közreműködik.

– A bevétel, mely nagyrészt a tombolajegyek árusításából származik a nehéz helyzetben élő gyermekek segítését szolgálja – tájékoztatott Fehér Borbála igazgatóhelyettes.

A hölgyek táncoslábú tanárok (klikk a képre) Fotók forrása: Székács iskola)
A hölgyek táncoslábú tanárok (klikk a képre) Fotók forrása: Székács iskola

– Azt szeretnénk, hogy a pénz hiánya miatt egy gyermekünk se maradjon ki a szervezett alkalmakon való részvételből, pl. osztály- vagy évfolyam-kirándulás, táborozás, hangverseny, kiállítás, múzeumlátogatás, színházi előadás megtekintése, köztük az Operába, ill. a Nemzeti Színházba való eljutás. A szülőkön kívül megszólítunk néhány Orosházán működő vállalkozást, céget is, amelyek közül néhány fontosnak érzi e nemes cél segítését, és tombolatárgyakkal vagy befizetéssel támogatnak bennünket. Minden osztály szülői közössége ajándéktárgyakkal járul a bálhoz, aki nem tud személyesen részt venni, az támogatójegy vásárlásával segíthet.

A támogatójegyen a következő igével köszönik meg az adakozást:
„Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat. Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert a jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2Kor 9,6-7)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.