- hirdetés -

A határozott támadójátékkal megérdemelten vertük a Szeghalom csapatát.

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Rákóczitelep, 100 néző. Vezette: Sechna G. ( Kepka R., Takács T.)

Oh. Rákóczi Vasas – Szeghalom4 – 1( 3 – 0 )

Rákóczi: Ökrös – Debreceni, Baki, Boros, Horváth A. ( Iványi72. p.) – Elekes, Nagy D. (Fejes 90. p.), Vincze , Németh G. (Papp L. 46. p.) -Lovas A., Lövei
Szakmai vezető: Nagy István

A két hete győzelmi szériában levő Rákóczi a 3. helyen álló Szeghalom csapatát fogadta Rákóczitelepen, ahol már a 9. percben megszerezte a vezetést. Kapu előtti kavarodás végén Vincze Alex talált közelről a hálóba (1-0)

Támadásban maradt a piros-feketében játszó hazai csapat, a 27. percben Debreceni szabadrúgását üggyel-bajjal hárította a vendégek kapusa.

A 32. percben emberelőnybe került a hazai csapat. Farkast második sárga lapja után a játékvezető kiállította, ezzel óriási lehetőséghez jutott a Rákóczi. A csapat élt is a lehetőséggel, a következő percben ismét a szeghalmi kapuban táncolt a labda. Lövei labdáját Lovas rúgta a hosszú sarokba (2-0)

Kapuban a harmadik hazai gól (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
Kapuban a harmadik hazai gól (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián

 

A 35. percben eldőlt a mérkőzés. Németh G. beadását Lövei sodorta a hálóba (3-0)

A második félidőben továbbra is támadásban maradt a hazai csapat. Az 57. percben Lovas lőtt két csel után a léc fölé. A 63. percben ismét Lovas szerezhetett volna gólt, de Vincze labdáját fölé emelte. Az emberelőnyben játszó csapatunk visszavett a tempóból, küzdelmes mezőnyjáték folyt a mérkőzés e szakaszában.

A 80. percben újra hazai gólnak tapsolhattak a nézők. Vincze Alex jobb oldali beívelését Lövei fejelte a kapu bal felső sarkába (4-0)

A 85. percben szépített a sárréti együttes. Papp Zsolt 30 méteres lövése bombaként vágódott a jobb kapufáról a hálóba (4-1)

A Rákóczi Vasas sorozatban harmadik győzelmét aratva feledtette az elmúlt hetek kisiklását.

Nagy István: – Gratulálok a csapatnak, sorozatban harmadik győzelmet aratva kijöttünk a gödörből. A második félidőben kicsit visszavettünk a tempóból, de így is magabiztos győzelmet szereztünk.

A csapat következő mérkőzését – a sorsolástól eltérően – vasárnap délután 13 órakor játssza Rákóczitelepen. Az ellenfél a Mezőberény csapata lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.