- hirdetés -

Az Orosházi „Béke” Agrár-Szövetkezet három tej automatát is üzemeltet Orosházán, melyből minden nap friss tejet vehetünk. (x)

A mai kor legfontosabb követelménye, hogy mindig ellenőrzött és kiváló minőségű élelmiszer kerüljön az asztalra. Igaz ez a tejre is, melyet vidéken nagy mennyiségben fogyasztanak az emberek. De hogy még több emberhez eljusson a friss és egészséges tej, pár hónapja – a kor követelményeinek megfelelően – a vásárlók automatából is hozzájuthatnak ehhez a természetes és ősi táplálékhoz.

140 forintért kapunk 1 liter egészséges tejet
140 forintért kapunk 1 liter egészséges tejet

Az Orosházi „Béke” Agrár-Szövetkezet nagy gondot fordít a kiváló minőségű tej előállítására, éppen ezért az eladásra kínált tej törzskönyvezett, ellenőrzött, HACCP minőségbiztosítási rendszerrel működő tehenészetből származik. A frissen fejt tej hőkezelésben nem részesül, 4 Celsius fokra hűtve teljes értékben minimum 3,6 százalék zsírt és 3,2 százalék fehérjét tartalmaz. A zárt rendszerű fejőházban fejt tej nem érintkezik a fejőház levegőjével, folyamatosan ellenőrzött, extra minőségű. Semmit nem tesznek hozzá, de nem is vesznek el belőle.

A Béke TSZ elnöke, Pogonyi Zoltán szerint a házitej fogyasztása folyamatosan emelkedni fog az elkövetkezendő időkben, hiszen az emberek egyre tudatosabban élnek, étkeznek, és kezdenek visszatérni az anyatermészet által adott termékekhez.

A Béke TSZ Orosházán három automatát üzemeltet:

„Kishangya ÁBC”, Orosháza. Szent István utca 31.

„CENTRUM Csemege”, Piactér /Orosháza, Könd utca 53-55./

„Thököly Csemege”, 5900 Orosháza, Thököly utca 4/Ft

A tej ára minden üzletben 140,-Ft/l.

Ha bővebben is érdekli a tejautomata, klikkeljen ide, hisz korábban írtunk már róla.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.