- hirdetés -

A gyerekek véleményem szerint jól érezték magukat, ezt árulja el a mosolyuk!

A fentieket Pántya Orsolya szervező osztotta meg az OrosCafe.hu-val a városi napközis tábor zárónapján. Mint mondta, a programokat teljesítették, sőt bővítették is a gyerekek igényei szerint. A tábor „hadiszállása” idén a Vörösmarty tagintézményben volt. A kezdeti 47 fős létszám időközben „lemorzsolódott”, mert a gyerekek egy része elment nyaralni, vagy éppen nem bírták a kötöttséget. Végül 30-35 diák töltötte a szünidő egy részét tartalmasan, hiszen a négy hét alatt rengeteg program várta a gyerekeket.

Tóth Rolandnak – aki már rutinos táborozónak számít, hiszen évek óta visszajár – a programok közül legjobban a tűzoltóságon rendezett próbariadó, a rendőrségi vetélkedő és a különböző ügyességi versenyek tetszettek, no meg persze a strandolás. Roland azt is megosztotta velünk, ha jövőre ismét szerveznek napközis tábort, akkor itt a helye, mert ő nagyon jól érezte magát.

Rácz Nikoletta először vett részt a táborban. Nagyon örült a programoknak, sőt annak is, hogy új barátokat szerzett. A július 31-i táborzáró sem múlt el eseménytelenül: kincskereséssel, sorversennyel, élménybeszámolókkal telt az utolsó nap, melyről – a szervezők jóvoltából – minden gyermek egy kis ajándékkal térhetett haza.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.