Eszközök a kórház dolgozóinak egészségéért

Az Orosházi Kórház központi műtőjébe érkeztek egészségmegóvó munkaeszközök. A műtőssegédek kaptak hat, egyénre méretezett gerinc- és hasfalvédő övet.

A PRIMA-PROTETIKA Kft, gyógyászati segédeszközöket gyártó békéscsabai cég több mint 10 éve forgalmazza termékeit az Orosházi Kórház üzletsorán, így nagyon jó napi kapcsolat alakult ki közöttük.
Rendszeresen hirdetnek a kórházi képújságban, amiért cserébe eszközöket adnak az intézménynek.

Tavaly decemberben három kerekesszéket adtak a Sürgősségi Betegellátó Osztálynak, most pedig a központi műtőbe érkeztek egészségmegóvó munkaeszközök.

Hat műtőssegéd munkáját könnyítik meg a kapott eszközök (Fotó: Orosházi Kórház)

– Az Orosházi Kórház központi műtőblokkjában szolgálatot teljesítő, napi munkájukat rendkívül nagy odaadással és lelkiismeretesen végző műtőssegédeink kaptak egyénre méretezett gerinc- és hasfalvédő övet – számolt be a fejlesztésről dr. Sahin-Tóth Gábor műtővezető főorvos.

Hozzátette, a nagyon gondosan elkészített, jó minőségű műtéti övek használatával megelőzhető a gerinc-, illetve hasfali sérv kialakulása.
– Ez a kollégák hosszú távú, kiegyensúlyozott munkája mellett garantálja a gondtalan, egészséges nyugdíjas éveket is – mondta a főorvos.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás