- hirdetés -

Ittas járművezetés, garázdaság és lopás miatt történtek rendőri intézkedések Orosházán, május 29-én.

Ittas vezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Orosházán, május 29-én. Személygépkocsijával a Lorántffy utcában a Virág utca felől a Szentesi út irányába tartott, amikor leállították. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett és további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi vezetői engedélyét elvették a rendőrök és büntető feljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányságon, szintén május 29-én gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki előző nap délelőtt egy orosházi büfében szidalmazta a felszolgálót, majd megfogta a nyakát és a pultról egy poharat is felé dobott. A 33 éves nő ellen a rendőrség garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ugyanezen a napon lopás miatt egy 19 éves tótkomlósi férfit vettek őrizetbe, ellene az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. K. László ellen lopás miatt folyik büntetőeljárás, de kitűzött bírósági tárgyalásán nem jelent meg, a rendőrség ezért a következő tárgyalásig őrizetben tartja. 

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.