- hirdetés -

A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén.

A III. Impromaratont rendezik meg a Máltai Játszótéren április 27-én, 16 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a részvétel ingyenes.

Az Orosházi Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola zongora tanszaka és a Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány jótékonysági hangversenyt rendez a Művészetek Házában április 27-én, 17 órától. A hangverseny bevételét a tanszak eszközigényének fejlesztésére fordítja az alapítvány.

Az Alma a fájától… elnevezésű rendezvény várja az érdeklődőket a Petőfi Művelődési Központban április 27-én, 18 órától. A Fa: Litauszki Zsolt, a Costa Ricából hazatért világjáró, orosházi sztárséf. Az Almák: Litauszki Sára és Litauszki Lotti.

Tizenkettedik alkalommal szervezi meg az Oros-haza Baráti Kör a belvárosban a városismereti vetélkedőt általános iskolás diákok részére április 28-án, 9 órától 12 óráig. Az indulás, és az érkezés helyszíne a Petőfi Művelődési Központ.

Zenészportré címmel zenés, beszélgetős estet rendeznek a Rock Klubban április 28-án, 20 órától. A vendég: Szabó Géza. 

A Magyar Szocialista Párt Orosházi Szervezete megemlékezést, koszorúzást és fáklyás felvonulást szervez április 30-án. Programok: 19.30 Megemlékezés és koszorúzás az orosházi agrárszocialista megmozdulás 127. évfordulója tiszteletére a volt könyvtár előtt (Orosháza, Dózsa György u. 7.). Beszédet mond: dr. Köteles Lajos kandidátus, társadalomkutató. 20.00 Fáklyás felvonulás a Dózsa György utcától a Győri Vilmos téren és a Kossuth utcán át a Könd utcáig. (Kérik az autósokat, hogy az útvonalat hagyják szabadon.) A rendezvény az éjfélig tartó utcabállal zárul (piactér).

A VIII. Magyar hagyományőrző majális Gellértegyházán május 1-jén, 10 órától színes programokkal várja a rendezvényre kilátogatókat.

Sport

OXXO Energy Orosházi NKC – Hajdúnánás SK NB I/B-s női bajnoki kézilabda-mérkőzés: Eötvös-csarnok, április 28., 15.30.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Békéscsaba 1912 Előre II. bajnoki labdarúgó-mérkőzés, megye I. osztály: rákóczitelepi sportpálya, április 28., 17 óra.

Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös NB I-es felnőtt férfi-kézilabdamérkőzés: Eötvös-csarnok, április 28., 18.00.

Lovas majális – Orosháza SZLV: bogárzói lóversenypálya, május 1., 9.30.

A programokról bővebben itt olvashatnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.