- hirdetés -

Sebők Éva vagyok, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje. 1989-ben születtem Orosházán, itt is nőttem fel. 2010-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetemen munkaügyi kapcsolatok- és társadalombiztosítási szakemberként. 10 éve dolgozom, jelenleg középvezető vagyok egy multinacionális cégnél. Munka mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen vagyok jogász szakos hallgató. Tárgyalóképes szinten beszélek angolul.

Nem sokkal párttá alakulása előtt csatlakoztam a Momentumhoz: itt politikai otthonra találtam, mivel egy előre mutató elképzelésekkel rendelkező, a jobb és baloldali megosztottságot meghaladó, a problémák megoldását szem előtt tartó, magyar és egyben európai közösségről beszélünk.

A Momentum számára fontos a szakmaiság, szakemberként magam is részt vettem a 364 oldalas választási programunk kidolgozásában (https://program.momentum.hu/). A programunkból jól kitűnik, hogy nem üres ígérgetésekkel indulunk neki a választásoknak, hanem egy szakmailag megalapozott, a rendszerszintű problémákra rendszerszintű válaszokat adó programmal, amely kialakításakor a 2017-es országjárásunk során az emberek által elmondott problémákat és ötleteket egybefűztük a szakértők meglátásaival. Választási programunkat független értékelők is számtalan alkalommal is a legátgondoltabbnak és a legkidogozottabbanak nevezték.

Sebők Éva, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje (Fotó: Momentum Mozgalom)

Dél-békésiként látom, hogy milyen problémákra kell sürgősen megoldást találni: a minőségi munkahelyek hiánya, az átgondolatlan és hosszútávú előrelépést nem jelentő fejlesztések, az emberek kiszolgáltatottsága és ezek következményei súlyos elvándorláshoz vezetnek, emiatt a térség településein folyamatos az elöregedés és az elmagányosodás. Mindezeken súlyosbítanak a közlekedést érintő elégtelen feltételek, beszéljünk buszmenetrendekről, a vasút minőségéről, vagy autózásról.

Célom a problémák rendszerszintű megoldása, szakmai alapon, átgondoltan, de szenvedéllyel.

Ehhez kérem támogatásukat!

Tisztelettel:

Sebők Éva

Országgyűlési képviselőjelölt

Momentum

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.