- hirdetés -

Több, mint kétszáz kick-boxos és taekwon-dos mérhette össze tudását az elmúlt hétvégén, Újkígyóson, a FitGastro Kupa-Huszár Róbert Emlékversenyen. Az orosházi Contact K.T.H.E. sportolói több korosztályban győzedelmeskedtek.

Idén Újkígyós adott otthont a Huszár Róbert Emlékversenynek, ahol a Contact K.T.H.E. sportegyesület huszonegy versenyzővel képviseltette magát. Az éjszakába nyúló, pörgős, izgalmas küzdelmekkel tarkított megmérettetésen az orosháziak hat versenyzője is a dobogó tetejére állhatott.

Először óvodás korosztályban Varga Vendel és Erzsiák Botond húzta be az első helyet, majd a veteránok között Csuka Ferenc sem talált legyőzőre a küzdelmek során. A gyakorló küzdők között Klement Hanna, a cadet 1-es fiúk között Szabó Gergely győzedelmeskedett, Liszkai László pedig kemény, embert próbáló küzdelmek után bronzérmet szerzett a kick light szabályrendszerben.

Németh István lett az emlékverseny legtechnikásabb férfi versenyzője (Fotó: egyesület)

A senior 74 kilogrammosok között a light és kick light szabályrendszerben Németh István nyerte el a bajnoki címet, aki a győzelem mellett kiérdemelte az emlékverseny legtechnikásabb férfi versenyzőjének járó különdíjat is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.