- hirdetés -

Csavarhúzókat, fogókat, kézi- és kerti szerszámokat, valamint egy nagy értékű hegesztő készüléket is kaptak a kórház műszaki dolgozói a Vasex Kft-től, több mint 250 ezer forint értékben.

A 2017-es augusztusi vihar az Orosházi Kórház épületét és parkját sem kímélte. A kárfelszámolás közben az intézmény műszaki dolgozói azzal szembesültek, hogy nincs elég eszközük, amik vannak, azok pedig részben elavultak, így gátolják a gyors és hatékony munkát.

Ezt követően fordult a kórház vezetése a Vasex Kft-hez azzal a kéréssel, hogy a különböző, napi karbantartáshoz szükséges eszközök, szerszámok beszerzésében segítsen a cég.
– Mindig is fontosnak tartottuk a társadalmi szerepvállalást, ezért erőnkhöz mérten most is igyekeztünk támogatást nyújtani, így 260 ezer forint értékben adtunk eszközöket a kórháznak – mondta a Vasex Kft. ügyvezetője, Polyák János.

A felajánlott eszközök nagyban megkönnyítik a kórházi karbantartók munkáját (Fotó: Melega Krisztián)

A kórház műszaki szakemberei és kertészei többek között csavarhúzókat, fogókat, pillanatszorítókat, kézi- és kerti szerszámokat kaptak. Mindezeken túl egy értékes hegesztő készüléket is felajánlott a vállalkozás.
– A kapott eszközök nagy segítséget jelentenek a műszaki kollégáknak a hatékony munkavégzésben – köszönte meg a támogatást dr. Duray Gergő, a kórház főigazgatója.

Hozzátette, nem ingyen kérték a szerszámokat, az intézményben ugyanis néhány hónapja indult el a belső képújság szolgáltatás, amelyen a kórházi információk mellett a városban és a környéken működő cégek, vállalkozások is megjelenhetnek. A megállapodás alapján a Vasex Kft. az általuk adott eszközök értékének megfelelő összeget lehirdeti – olvasható a cég honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.