- hirdetés -

Ha van otthon fölösleges virágcserép, kavics, raklap, bontott nyílászáró, akkor vidd el az orosházi diákoknak, hogy még otthonosabbá tehessék a Diáktanyát.

Tavasszal új arculatot kap a Diáktanya – számít ebben az orosháziak segítségére az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat csapata. Egy pályázat keretében valósulhatnak meg az elképzelések április elején.

Szlovénia, Bulgária, Olaszország és Törökország fiataljai érkeznek Orosházára egy nemzetközi tréningre – az egyhetes találkozó keretében a fiatalok munkája során újul meg az épület. A cél, hogy a Diáktanya még kedveltebb találkozóhelye legyen az orosházi diákoknak.

Magonyné Urbán Zsuzsanna ifjúsági referenstől megtudtuk, jelenleg a tervezés és az anyagbeszerzés ad feladatot. Az új arculat kialakításához szükség lenne folyami kavicsokra, régi képkeretekre és raklapokra, valamint bontott ajtóra, ablakra és virágcserepekre. Aki rendelkezik ezek valamelyikével, és a  diákoknak adná, azt kérik, március 24-ig bármely hétköznap 13-18 óráig vigye el felajánlását az Ond utcai Diáktanyára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.