- hirdetés -

Soros ülését tartja Orosháza képviselő-testülete pénteken. Gyermekek étkeztetése, városi kitüntetések, tehetséggondozó program és idősügyi koncepció szerepel a napirendek között.

Szóbeli tájékoztatás kap a testület az EFOP pályázatról, majd külsős bizottsági tagot választanak a társadalmi kapcsolatok bizottságába – a távozó Sándor Enikő helyére Dénes Ildikót. Bruttó 5 millió forinttal támogatná a város a Táncsics gimnázium tehetséggondozó programját, és módosítják a testület által adományozható elismerésekről szóló rendeletet is.

Az ülés 9 órakor kezdődik a városháza nagytanácskozó termében – közvetítjük online és a városi tévé kameráin keresztül. A napirendek ide kattinva olvashatók. 

Tavalyi évi tevékenységéről számol be a Mezei Őrszolgálat, téma lesz az önkormányzat idősügyi koncepciója, több ingatlant érintő előterjesztés is a képviselők előtt lesz, és határoznak arról is, hogy a tavaszi szünetben a rászoruló gyerekek kaphassanak ebédet.

 

Interpellációkra számíthatunk a napirendek végeztével, zárt ülésen pedig a városi elismerő címek adományozását vitatja meg a grémium.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.